Skip to main content

Functioneel Analist, Mechelen

Dit bedrijf biedt oplossingen en verleent diensten rond cash management. Ze hebben een eigen ERP-systeem ontwikkeld en gaan lange termijn partnerships aan met de grootste namen op de markt. De kantoren liggen in Mechelen. Omwille van het toenemende aantal projecten zoeken zij een Functioneel Analist. 

Functie

Als Functioneel Analist ben je de SPOC voor de klanten en ben je verantwoordelijk voor implementatieprojecten. Je capteert de business noden en vertaalt deze in functionele oplossingen. Je configureert het systeem en helpt de klant met de nodige integraties. Je staat in voor de training van de gebruikers en assisteert bij UAT. Je werkt nauw samen met je collega's van development, quality assurance en support. Jij coördineert en volgt het project op. 

Profiel

  • Je hebt een degelijke ervaring (3-5 jaar) als Functioneel Analist.
  • Je bent zelfstandig, flexibel en klantgericht.
  • Je hebt een goed begrip van de basis van project management.
  • Je bent bereid om ook on site bij de klant tijd door te brengen, soms in het buitenland (Europa). 
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Frans is troef. 
  • Je hebt uitstekende communicatie skills en werkt op een gestructureerde manier.

Aanbod

In ruil voor een toffe job met interessante, grote projecten krijg je een competitief salaris met firmawagen en andere voordelen. Je komt terecht in een dynamische omgeving met tal van groeimogelijkheden. 

Wil jij graag innovatieve software oplossingen implementeren bij grote bedrijven in een internationale context? Stuur dan nu je CV naar maite@matchworks.be en kom meer te weten over deze opportuniteit!