Skip to main content

Service Delivery Owner (Release), interne functie in Zaventem

Hou jij van uitdagingen? Dat kan je in deze unieke werkomgeving zeker terugvinden!

Dit bedrijf gelegen in Zaventem is zeer ambitieus en sterk groeiend met een indrukwekkend langetermijnplan dat publiek bekend gemaakt werd.

In het kader van deze expansie zijn er ook concrete doelstellingen voor IT en investeren zij onder meer in het Architecture & Services team. We zoeken een Service Delivery Owner die verantwoordelijk zal zijn voor het opleveren van alle innovaties en nieuwe functionaliteiten binnen het volledige ICT portfolio.

Als Service Delivery Owner (Release) sta jij in voor het continu structureel optimaliseren van change en release processen en procedures en werk je als tandem samen met de Service Delivery Owner (Run), die alles ‘ongoing’ voor zijn rekening neemt. Je hebt de verantwoordelijkheid en bevoegdheid om te beslissen welke aanpassingen en vernieuwingen effectief opgeleverd worden. Je beheert een neemt deel aan projecten die wijzigingen aanbrengen aan bestaande ICT producten en diensten, of nieuwe diensten leveren. Naast Change- en Release Management, stuur en coach je alle stakeholders van de ICT Release delivery zodat de processen en procedures gekend zijn, en correct worden opgevolgd. Zo garandeer jij een optimale 24/7 operationele ICT service delivery met een minimum aan incidenten.

Jouw profiel

  • Master of gelijkwaardig door ervaring;
  • Minimum 7 jaar ervaring;
  • Ervaring in Change- en Release Management en het implementeren van nieuwe werkmethodes/tools;
  • Ervaring in het beheer van en samenwerken met service desk functies;
  • Ervaring met business alignment;
  • Pragmatische kennis en praktisch inzicht in ICT frameworks en methodologieën (ITIL, COBIT, Agile, DEVOPS, …);
  • Je hebt uitstekende communicatie- en influencing skills, en bent uiterst relationeel ingesteld.
  • Je bent doel- en procesgericht;
  • Je kan goed prioriteren, situaties snel inschatten en knopen doorhakken;
  • Je bent vlot in Engels en Nederlands/Frans. Je kan je goed behelpen in de tweede landstaal.

Aanbod

Een sleutelrol in een groeiend bedrijf waar je deel zal uitmaken van ambitieuze projecten binnen een unieke werkomgeving! Uiteraard kan je ook rekenen op een compleet salarispakket en maar liefst 39 verlofdagen om je batterijen terug op te laden.

Wekt deze opportuniteit jouw curiositeit op? Kom dan meer te weten en solliciteer bij Maïté Rosez (maite@matchworks.be) of bel 0493/17.05.29 voor meer info!