Skip to main content

Java Architect

Mijn klant is een coöperatieve met meer dan 800 medewerkers. Het hoofdkantoor ligt in Antwerpen. Er staan grootse plannen en projecten op de agenda, waarvoor de budgetten reeds werden goedgekeurd maar nog een aantal belangrijke mensen ontbreken. Ze zoeken onder andere een Java Architect met ervaring in microservice architectuur.  

Functie

Als Java Architect sta je in voor het ontwerpen van nieuwe, Java based microservices. Je biedt nauwkeurig technisch advies en beslist over de size, scope en capabilities van de microservices. Je waakt over de implementatie en code kwaliteit van de developers. Als Architect onderhoud je mee de global picture op enterprise niveau. Je wordt ondersteunt door twee interne architecten en externe consultants. 

Profiel

  • Je hebt al een aantal jaren ervaring als Technisch Architect met web- (en mobile) applicaties.
  • Je hebt ervaring met Java, Springboot, React, React Native en Redux. 
  • Je hebt werkervaring met Microservice Architectuur. 
  • Kennis van DevOps is een plus.
  • Je spreekt vlot Nederlands en Engels. Kennis van het Frans is een plus. 

Aanbod

Dit bedrijf biedt zijn medewerkers enorm veel vrijheid en flexibiliteit. Je kan 1 dag/week van thuis werken, mensen vanuit regio Limburg kunnen bovendien opteren om 2 dagen/week vanuit de kantoren in Luik te werken. Overigens zijn er flexibele werkuren. Je krijgt in deze rol de volledige verantwoordelijkheid en dit bij een innovatief bedrijf dat grote investeringen doet in IT. Je krijgt een aantrekkelijk en compleet salarispakket en werkt in een moderne omgeving.

Ben jij op zoek naar een interne functie bij een tof, innovatief bedrijf? Stuur je CV naar maite@matchworks.be en bel Maïté op 02/7092122 voor meer info!